لینکدین یک شبکه اجتماعی است که افراد حرفه ای و متخصص در بیزینس های گوناگون را به دور هم جمع نموده است. در این شبکه اجتماعی افراد راجع به موضوعات کاری، تجربه ها و اطلاعاتی که بدست می آورند را با یکدیگر به اشتراک می گذارند. در لینکدین هم افراد و هم شرکت ها می توانند یک صفحه ایجاد کنند و بر مبنای اهداف خود تولید محتوا کنند.
در این نوشته قصد دارم شما را با چگونگی ساخت صفحه شرکتی (پروفایل کمپانی) آشنا کنم و قدم به قدم درباره بایدها و نبایدهایی که به عنوان یک پروفایل حرفه ای بهتر است رعایت شود، صحبت کنم. با من همراه باشید.
آنچه خواهید خواند
چرا بیزینس من به یک پروفایل کمپانی در لینکدین نیاز دارد؟
هنگامی که یک صفحه اختصاصی مربوط به بیزینس خود در لینکدین ایجاد می کنید، می توانید اطلاعاتی در مورد نوع بیزینس خود، شرکت، افرادی که در این شرکت حضور دارند، فعالیت ها و اهدافی که دنبال می کنید را با دیگران به اشتراک بگذارید.
این فعالیت ها در صفحه شرکتی منجر به افزایش آگاهی از برند(برند اورنس)، ایجاد ارتباط با افرادی که در حوزه کاری مشابه مشغول به فعالیت هستند، استخدام نیروی کاری موثرتر و …. می شود که باعث رشد شرکت شما می شود.
ساخت یک صفحه شرکتی در لینکدین
با جیمیل شرکت یک حساب کاربری در لینکدین ایجاد کنید. وارد صفحه پروفایل خود شوید و از قسمت بالای صفحه سمت راست روی work کلیک کنید. اسکرول کنید و روی دکمه create a company page کلیک کنید.
با توجه به اندازه و نوع فعالیت شرکت و تعداد کارکنان یکی از حالت های نمایش داده شده را انتخاب کنید.به طور مثال تعداد اعضای تیم ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ حامین زیر ۱۰ نفر است پس small business برای صفحه شرکتی ما در لینکدین انتخاب مناسبی است.(اگر به توضیحاتی که در زیر هر تصویر نمایش داده شده توجه کنید راحت تر می توانید صفحه متناسب با شرکت خود را بیابید.)
حال باید اطلاعات مربوط به شرکت را در این قسمت وارد کنید.قسمت مهم و اصلی کار شما پرکردن دقیق اطلاعات خواسته شده از شما می باشد و نیازمند آن است که زمان بگذارید تا بتوانید شرحی دقیق و متناسب با حوزه بیزینسی و شرکت خود داشته باشید.
قسمت اول: واردکردن اطلاعات مربوط به شرکت
نام شرکت خود را به صورت فارسی و انگلیسی وارد کنید تا در هنگام سرچ به هر دو صورت، صفحه شما به کاربران نشان داده شود.
در مرحله دوم می توانید آدرس لینکدین خود را مشخص کنید. در این قسمت بهتر است از نامی که برای پروفایل خود انتخاب کرده اید استفاده نمایید.
مرحله سوم وارد کردن لینک وبسایت شرکت شما می باشد.
قسمت دوم : وارد کردن اطلاعات جزئیات شرکت
در این قسمت لازم است حوزه و صنعتی که در آن مشغول به فعالیت هستید،اندازه شرکت بر اساس تعداد کارمندان شرکت و نوع شرکت (خصوصی، دولتی، شراکتی، آزاد و…) را انتخاب کنید.
قسمت سوم: وارد کردن جزئیات دیگر پروفایل
لوگو شرکت را در این قسمت آپلود کنید. اندازه مناسب برای آپلود لوگو ۶۰*۱۰۰ پیکسل می باشد.
سپس تگ لاین برند خود را وارد کنید.
تگ لاین چیست؟ اگر بخواهم به طور کلی و غیرتخصصی آن را تعریف کنم: عبارتی مختصر که نشان دهنده فعالیت یا محصول آن شرکت است و یک شرکت را با آن می شناسند.( معروف به شعار برند، به طور مثال تگ لاین نایکی : just do it می باشد.)
انتخاب تگ لاین برای یک برند تنها به یک جمله کوتاه در شبکه های اجتماعی منتهی نمی شود و نشان دهنده هویت و شخصیت برند می باشد و بحث بسیار مهمی است.
در پنجره سمت راست می توانید شمای کلی از پروفایل خود را ببنید و هر قسمت که احساس می کنید نیاز به تغییر دارد، ویرایش کنید. سپس تیک موافقت با قوانین را می فشارید و روی دکمه create page کلیک می کنید. تبریک میگویم شما پروفایل کمپانی خود را ساختید.
پس از طی کردن مراحل بالا، اگر به پروفایل خود سری بزنید، می بینید جای دو مورد در پروفایل شما خالی است:
- عکس زمینه پروفایل(تصویر بزرگ یا بنر)
- پرکردن قسمت about
انتخاب عکس زمینه
عکسی که برای زمینه لینکدین خود انتخاب می کنید بهتر است از کیفیت مناسبی برخوردار باشد. سایز مناسب عکس ۶۴۶*۲۲۰ پیکسل می باشد. عکسی که انتخاب می کنید می تواند پیام برند شما، کارکنانی که لبخند بر لب دارند، تصویری از شرکت، تصویری از پرسونا و… باشد.
پرکردن قسمت درباره ما ( about )
در این قسمت می توانید به طور خلاصه به معرفی برند و فعالیت های شرکت، چشم اندازها و اهداف خود بپردازید. توجه داشته باشید که این قسمت نشان دهنده برند شماست پس باید منحصر به فرد نوشته شود.
سوالات احتمالی شما:
سوال ۱) تمام مراحل گفته شده در بالا را انجام داده ام و همه اطلاعات را تکمیل نموده ام ولی هنگامی که روی دکمه create page کلیک می کنم با اخطار مواجه می شوم!!
اگر اکانت را تازه ساخته اید احتمالا با اخطار مواجه می شوید و صفحه شرکتی شما ساخته نمی شود. در این حالت باید اجازه بدهید ۲۴ ساعت از زمان ساخت اکانت شما در لینکدین سپری شود و حداقل ۲ نفر با شما کانکشن ایجاد کنند تا بتوانید پروفایل شرکت خود را بسازید و تمام مراحل بالا را بدون اخطار سپری کنید.
سوال ۲) زبان برند من در لینکدین بهتر است به انگلیسی باشد یا فارسی؟
اگر فعالیت بیزینس شما بین المللی است پیشنهاد می کنم تمام اطلاعات و محتوای خود را به زبان انگلیسی وارد کنید تا بتوانید با کابران و افرادی که به زبانی غیر از فارسی صحبت می کنند ارتباط برقرار کنید و بیشتر دیده شوید و اورنس ایجاد کنید.
در صورتی که فعالیت های شرکت شما بیشتر برای کاربران ایرانی است می توانید اطلاعات و محتوای خود را به صورت فارسی آماده کنید تا پرسونای متناسب با بیزینس خود را جذب کنید.
در نوشته های بعدی به نحوه محتواگذاری، انتخاب نوع محتوا و نحوه آنالیز صفحه در لینکدین می پردازم. اگر سوالی برای شما باقی مانده است با من درمیان بگذارید.